Massage 3100x1200

REFERENSER

Sven EkebergSven Ekeberg, 20/12-2013
Aloha Johan!
Söndag den 8 decmeber 2013, sprang jag Honolulu Maraton på 5:09 och du är en del av att jag kunde göra det.
Tack eller Mahalo som Hawaiianerna säger, för dina behandlingar som fick igång mina stumma ben som värkte och gjorde det omöjligt att ta löpsteg.
Jag fick ställa in Göteborgs varvet i våras pga att jag inte kunde träna löpning och därmed inte springa loppet.
Efter sommaren i augusti träffades vi för första behandling och sedan rullade det på 1 gång per vecka så jag kunde börja träna försiktigt och springa Stockholm Halvmaraton som en del i uppladdningen inför min första maraton Honolulu Maraton.
I dag dagen efter loppet så skulle det varit skönt o ligga på din behandlingsbänk för att hjälpa musklerna med en återställare!
Än en gång tack Johan för att du med din kompetens fått igång min löpning som är en viktig del i min tillvaro!
Bästa hälsningar
Sven

André Edlund, 29/11-2013
Jag har fått behandling av Johan genom mitt jobb som snickare. Vi har väl i stort sett gått igenom hela kroppen och format mig rätt igen. Jag har märkt skillnad både på energi och humör. I och med att det är så många spänningar som har släppt efter Johans behandlingar kan kroppen fokusera på att må bra. Såna resultat har jag aldrig fått av några andra behandlingar tidigare.
5 * för proffsighet, engagemang och kunskap! =)
/André Hygien Bygg

Jenny ErikssonJenny Eriksson, 5/10-2013
Galet nöjd med dagens besök hos Johan Rössberg på Atlaskliniken. Laser, nålar och massage och nu njuter jag av bättre rörlighet än någon gång efter armbrottet. Ett besök hos Johan rekommenderas varmt!

Evelina Åberg, 17/09-2013
Hej Johan! Jag har nu varit i usa i fem veckor. Under den tiden har jag genomgått två veckors försäsong med tuff träning två ggr/dag och även tre veckor med både träningar och två matcher per vecka. Det fantastiska är att min rumpa/ben i stort sätt inte har bekymrat mig alls! Den hjälpen som du gav mig med både nålar och massage har gjort att jag har kunnat sparka boll i det tempot jag vill. Jag har dock fått känningar när jag anstränger mig alldeles för mycket, men då hjälper massagerullen till! Tack så jätte mycket för hjälpen! ha det bra, Evelina :)

Anna Sundberg, 5/8-2013
The best thing about it is Johan Rössberg.

Anisur RahmanAnisur Rahman, 4/8-2013
Jag fick nålbehandling för min tennisarmbåge. Efter en behandling kände jag mycket bättre.

Sanna NiemiSanna Niemi, 25/06-2013
Tack för behandling i världsklass! Rekommenderar alla att gå till Johan, själv kommer jag aldrig mer gå till någon annan massör. Jag är så nöjd att jag äntligen fått hjälp. Tack Johan du är bäst!

Tony Wallace

Tony Wallace, 5/06-2012
Fick en fantastisk behandling av Johan i går. Han tar en helhets grep and letar efter de underliggande problemen. Det var kul att prova nålarna! Nu är kroppen redo för halv-vättern på söndag. Jag känner mig väldig nöjd och tacksam, ett stort tack Johan :-)

Kristiina SulkimoKristiina Sulkimo, 19/10-2012
Jag klantade till det och drabbades av hälsporre för över ett år sen. Med 3 år gamla löparskor, utan uppvärmning gav jag mig ut på 2 lopp utan att tränat tillräckligt för all den asfalt som banorna bestod av. Jag hade riktigt ont flera månader och kunde nätt och jämt gå från bilen till min arbetslats. Masserade mig själv, körde koppor, stretchade, fick laser i 12 omgångar under 6 veckor, senare 4 stötvågsbehandlingar. Köpte även specialbeställda sulor…utan att bli återställd. Det gick så långt att nålrädda jag tog mod till mig och lät Johan sticka in sina otäcka nålar i mig. Är det någon som skulle få göra det så är det Johan. Johan inger så stort förtroende, han är påläst och man känner verkligen att han bryr sig. Johan konstaterade även att min hälkudde var sprängd. Jag blev visad hur jag skulle tejpa både för hälsporre och för hälkudden, fick även bilder skickade till min mail, så lätt att glömma om man bara blivit visad. Idag kan jag gå över en mil utan att få ont och är övertygad om att det är de läskiga nålarna som hjälpte mig. När nöden är som störst, är Johan nära! :-) Tack snälla Johan för att du hjälpte mig…

Erica Voldi, 17/06-2012
Tack Johan! Du förgyller min arbetsvecka med massagen. Du är duktig och engagerad, det märks!

Johanna von Gerber, 17/03-2012
För några veckor sen behandlade Johan min fot som hade fått en skada under en dansträning en till två veckor tidigare. Behandlingen verkade på en gång och idag är foten starkare än någonsin förut!

Nettan Prawitz, 13/11-2011
Tack snälla Johan för en underbar eftermiddag! Vi har haft det SÅ bra!!! Det här måste vi definitivt göra om! Kramen

Mette Klouman, 6/10-2011
Ytterst få saker kan få mig att verkligen koppla av på riktigt. Johans avslappningsbehandling är en av dem. I en stressig vardag, mitt i stressad kontorsmiljö, ofta mellan två möten, har Johan förmågan att skapa en lugn oas och en fristad från allt som är bråttom. Jag har fått denna fantastiska behandling två gånger, vid båda tillfällena har jag känt mig alldeles lugn och avslappnad efteråt och effekten har suttit i länge. Johan är varm, inkännande, lugn och extremt begåvad som massageterapeut. Jag kan varmt rekommendera honom!

 Linda Fidler, 5/10-2011
Tack Johan för en super bra behandling av min högra skuldra/axel, är helt klart betydligt mer rörlig och friare och inte har jag smärtor heller!!!! Känns jätte bra! Får boka in återbesök snart, tack!

Tilde Björfors, 9/9-2011
Tack Johan! Den massage och konsultation jag fick höll i sig i flera veckor och det hjälper fortfarande att tänka på det du sa! Jag ser fram emot att få fler behandlingar!

Katarina Renner, 8/9-2011
Johan har både gett mig avslappningsmassage och hjälp med spänningar i nacken och med ett ont knä. Han är engagerad, intresserad och noggrann och förmedlar tydligt vad han gör och varför. Hans stora lugn och fokus betyder oerhört mycket i behandlingarna.

Karolina Fredriksson, 8/9-2011
I våras knaprade jag starka huvudvärkstabletter 8 dagar av 10. Migränattacken och huvudvärken avlöste varandra systerligt. Johan tog ett helhetsgrepp och behandlade roten till det onda, inte bara symptomen. Lyckliga jag! Migränen är borta, huvudvärken mer sällsynt. Jag vet också att när -om, det kommer tillbaka så har Johan rätt verktyg till lindring. Tack!

Filippa Rinman, 6/9-2011
I mitt jobb är det många fokus och saker att hålla reda på samtidigt. Att få möjlighet till att sätta sig ner och formulera vart man har ont eller vad man skulle behöva hjälp med, är för mig ett andrum i en annars stressad dag. Massagen/behandlingen blir bara en bonus ovanpå det. Johan hittar alltid de punkter som behöver bearbetas och ingen behandling är den andra lik. Det känns som att han har en förmåga att lätt hitta anledningen till att jag har ont eller är spänd och han kan ge både en effektiv behandling samt konkreta råd till hur jag kan förebygga problemet själv. Kan varmt rekommendera honom.

Ernesto León Mondragón, 6/9-2011
I have received many massages by Johan, back, neck, head, etc.. I think it’s a very professional person. He treats his patients on an individual basis and gives very important tips to follow, such as many ways to stretch, especially if I have shoulder pain. I highly recommend his treatments.

 Christina Simpson Fd Lund, 3/9-2011
Jag har fått flera behandlingar av Johan. Alla har varit fantastiskt bra. Min absoluta favorit var avslappningsbehandlingen som gjorde under en stressig dag och på en smärtsam rygg. Johan har också gett mig många bra råd för förebygga problem med ryggen som har fungerat väldigt väl. Det blir definitivt fler behandlingar hos denne duktiga massör!

Anna Söderlund, 31/8-2011
The most amazing treatment I have ever had was done by Johan this Monday! Honest to God, did not believe a massage therapy could be that good. Have mostly felt discomfort and pain when been massaged before but Johan is really great in listening to what your body is saying and that made me feel very relaxed and safe. Felt only comfort :) I also got some very good exercises from him to do at home so that I will have an even more effective session next time, which will be on Monday already! Yay! I strongly recommend Johan to everyone that have back and/or shoulder pain or just want to get the best massage ever! :)) Thank you Johan!

Sandy Levey-Lunden, 31/8-2011
Johan, Thank you for the incredible treatment I had in Tyreso. I have had bodywork by more than 200 people in my lifetime, and you really have a gift and talent for knowing where the pain is, and releasing it. I am so excited for your new career, and I totally support anyone coming to you.
Sincerely, Sandy Levey Lunden

Kristoffer Alpsjö, 31/8-2011
Förslag på namnändring till: “Rössberg Stark, Frisk, Snygg, Snäll och Hel”. Det finns fler fina ord att välja mellan för att beskriva dig, men det får kanske inte plats hur många som helst på en logga :)

Inger Holmqvist, 31/8-2011
Rekommenderas!!! Engagerat, noggrant omhändertagande, kunnigt. Helt enkelt superbra behandlingar.

Fredrik von Gerber, 31/8-2011
Jag kan med hjärtat rekomendera Johan Rössbergs erbjudande. Hans behandling hjälpte mig med ett grymt bra resultat vilket gjorde att jag kunde lira trummor helt utan dom problem jag hade i nacke axlar samt rygg. Missa inte detta erbjudande, mvh Fredrik von Gerber (if you all sharky)

Nicolas Nagou, 31/8-2011
kan varmt rekommandera Johans nypor

 

Maria Bergbäck, 30/8-2011
Kroppen gick i baklås – alla muskler i ryggslutet hade fått panik – och jag kunde inte gå – Johan kom hem till mig – analyserade lugnt och metodiskt – jag blev trygg – och fick massage och tänja – nästa dag kunde jag gå – runt i hela huset – det var skillnad som natt och dag och jag vet att Johan finns kvar och jag kan fortsätta behandling för att få kroppen aktiverad och dessutom är jag tacksam över omsorgen som du visar och att jag blir accepterad just precis som jag är.